Veebilehe disain

Oled ilusa kodulehe jahil?

Minu kui copywriteri seisukohalt on tekst kahtlemata veebilehe kõige olulisem osa, aga perfektsuseni viimistletud sõnu ei loe keegi, kui disain tekste ei toeta.

Näen teiste ettevõtete näitel selgelt, kui oluline on disain, et tekstid tooksid tulemusi. Kahjuks ei suuda enamik veebilehti seda teha (ning jah, erinevate veebilehtede stalkimine on üks mu meelistegevustest 😏).

Sinu veebilehe tekstid on täpselt nii tugevad kui sinu veebilehe disain.

SEETÕTTU ON SUL VAJA NII TEKSTIKIRJUTAJAT KUI KA VEEBIDISAINERIT OMA UUELE KODULEHELE.

Mitmekümnete kogemuste põhjal võin väita, et kui tekstikirjutaja ja veebidisainer on ka päriselus samal lainel, siis on tulemused palju paremad.

Olen 5+ aastat teinud koostööd veebiagentuuriga Veebilahendused ja olnud paljude veebilehtede sünni juures. 

Tehes meiega koostööd, saad sa õigetele märksõnadele kirjutatud, ilusa disainiga ja uusi kliente toova veebilehe. 

Kui sind hakkas huvitama, milline näeb välja meiega koostöös tehtud veebileht, vaata mõnda meie tehtud tööd — või kui soovid täpsemalt teada saada, kuidas uue kodulehe tegemine välja näeb, suundu selle lehe alumisse osasse ja küsi lähemalt.

“Saime väga stiilse ja omanäolise kodulehe, mis ületas mitmekordselt ootusi. Kui endal jääb sõnadest puudu, siis tuli appi Evelin, kes aitas kõik mõtted ilusti kirja panna.

On tunda, et asja tehakse südamega ja professionaalselt.

Lisaks on nad osavad turundamises erinevates sotsiaalmeedia kanalites ning tänu sellele saame iga päev uusi kliente, kes on meie toodetest või teenustest huvitatud. Soovitan kõigile, kes otsivad kvaliteeti!”

 — Steve Brügel, Kuusekutid juht

Koostöös Veebilahendustega tehtud veebileht

KOMPLIIT

Kompliit on käsitööna puupliite valmistav ettevõte, kes soovis endale uut veebilehte ja veebilehe tekste.

SINU KORD!

Loome veebilehe, mida sa tahad kõigile näidata.

Kui soovid veebilehte, mis teeb sinu eest tööd, tuleb Google’is välja, toob uusi kliente ning on täpselt sinu moodi, siis —vajuta allpool olevat nuppu ja võta meiega ühendust.

Scroll to Top