Quick-dry veekindel silmalainer 36h püsivus

Quick-dry veekindel 36h silmalainer on püsivuse osas alistamatu (ei haju, ei määri, ei lähe laiali). Silmalainer, mis tuleb toime igas olukorras.

See intensiivse pigmendiga lainer viib sinu silmameigi peadpööritavalt uutesse kõrgustesse – olgu selleks siis ülipeen ja naiselikult seksikas lainerijoon või hoopis salakaval kassisilm, millega pilke püüda.

Peen ja paindlik pintsliots võimaldab joonistada ülimalt täpse lainerijoone ja veekindel koostis garanteerib paigalpüsivuse täpselt nii kauaks, kui selle eemaldad.

Kehasädelus

Koheselt sõltuvust tekitav nahka pehmendav kehasädelus sisaldab parajas koguses sära, et vabastada sinu sisemine Aphrodite – sa tead, et ta on seal kusagil… Õrnalt valgust peegeldavad pärlipigmendid annavad nahale kuldse loomuliku sära, nii et näed välja nagu oleksid tulnud Rio de Janeiro päikese alt peesitamast, olenemata ilmast. Luksuslik ja kerge kreemja koostisega sädelus imendub sujuvalt nahka, andes hiilgavalt kuldse läike, mis ei kao ka keskööl.

Kanna kehasädelust kohtadele, kuhu päikesekiired loomulikult kõige rohkem langevad – rangluudele ja õlgadele, dekolteele, põsesarnadele, ninale ja otsaesisele. Sobib kasutamiseks paljal nahal, kui ilm on jumestuskreemi näo jaoks liiga kuum või segamiseks kreemi sisse, et lisada täiendavat niisutust ja sära. Ükski iluarsenal pole täielik ilma selle kehasädeluseta.

Meribell Super Stay veekindel matt huuleläige

Paljude klientide lemmik ja kinnisideeks saanud luksulik matt huuleläige katab huuled julge ja kauakestva värviga. Pehme aplikaator libiseb vaevata üle huulte, andes vaid ühe tõmbega koheselt täidlase efekti ja kuivades sametiselt matiks. See mitte ainult ei anna huultele pilkupüüdvat erksat värvi, vaid ka rahustab ja kaitseb huuli.

Kauapüsiv veekindel koostis ei liigu, jättes huultele sileda ja veatu katte, mis püsib laitmatult kogu päeva.

Valikus on 26 rikkaliku ja mitmekülgset tooni. See pigmendirikas huuleläige seguneb sujuvalt ilma huuli kuivatamata. Ainus miinus? Tõenäoliselt vajad seda igas värvitoonis.

Meribell Glossy Goddess huuleläige

Glossy Goddess huuleläige annab ühe tõmbega säravalt köitva läike, jättes huuled mõnusalt pehmeks, ilma neid kuivatamata. Mittekleepuv koostis on rikastatud toitvate ja niisutavate koostisosadega (ka rahustava sheavõiga), mis pehmendavad huuli, suudeldes neid samas kauni pigmentse värviga.

Tulemuseks on säravalt võrgutavad huuled, mille värv püsib pingutuseta nii päeval kui öösel. Saadaval 6 tooni alates julgest The Queen’ist kuni meelitava Rude Brown’ini – kõige raskem osa on otsustada, millist tooni valida. Mwah!

Phoera Soft Matte Full Coverage Liquid Foundation

Jumestuskreem, mis võidab kiirelt püsiva koha iga iluhooliku südames (ja meigikotis!). Sametiliselt sile, pool-matt jumestuskreem kaotab kõik ebatäiused ja annab filtritaolise läikevaba viimistluse. Lisaks airbrushed tasemel täiuslikkusele, toidab see nahka niisutavate koostisosadega – nii et sinu nägu näeb kohe veatu välja… ka peale pikka päeva.

Õli- ja silikoonivaba koostise ja kliimaga kohaneva tehnoloogiaga jumestuskreem püsib veatult ka higistades ja niiskuse käes ning ei ummista poore. Alates festivalidest ja hilisõhtustest pidudest kuni kaheksatunniste tööpäevadeni tagab Phoera jumestuskreem põhja, milles võid kindel olla.

See õhkkerge ja kauakestev jumestuskreem on nahal loomulik – näed alati välja nagu sina ise. Vähem on rohkem – jumestuskreem eemaldab läike ja ebatäiused vaid ühe kerge kihiga.

7-tooniline valik on piisavalt mitmekülgne, et sobituda iga nahavärvi, vanuse ja sooga. Ideaalne neile, kes otsivad profiväärilist meiki kättesaadava hinnaga.

Vegan ja julmuse vaba. Hoolides planeedist sama palju kui nahast, ei kasuta Phoera toodete testimisel ega arendamisel loomi.

Mis Phoera nii eriliseks teeb?

  • TÄIELIK KATVUS – kaotab laitmatult kõik puudused, sealhulgas värvimuutused ja ebatasasused, ilma naha loomulikku sära peitmata – tulemuseks on ühtlane sametine nahk.
  • KAUAKESTEV – jätab naha terve päeva vältel säravaks ja ei vea sind alt – isegi kui jääd magama (mitte et see oleks oluline, sest meik eemaldatakse alati enne magamaminekut, eks?).
  • TEKSTUUR – sisaldab särapärleid, mis jätavad näole maagilise kuma.
  • HOIAB RASUERITUSE KONTROLLI ALL – sa ei pea muretsema, et siit või sealt läigib…

PRO TIP: Täpselt sinu nahaga identse tooni jaoks kombineeri heledam ja tumedam toon ja seejärel jää lihtsalt ootama komplimentide sissevoolu…

Scroll to Top