Puupliit praeahju ja keraamilise plaadiga

Teisaldatav tahkeküttel köetav pliit

  • Säästlik, keskkonnasõbralik ja hubane kütteviis
  • Kompaktne ja mitme kasutusalaga
  • Valmistatakse tellimusena sinu ruumipaigutuse järgi
  • Soojusthoidev terasest korpus

Tootekirjeldused

Kompliit on kodumaine käsitööna valmistatud puuküttega pliit, millega saab küpsetada nii krõbedat leiba kui ka aeglaselt mahlaseid praade ning samal ajal kütta soojaks oma kodu ja nautida elava tule hõngu. Kõige parem osa — see ei kasuta vattigi elektrit!

Keraamiline ahju tellisvooder hoiab soojusenergiat ja kiirgab soojust kuni 12 tunni vältel. Keraamiline küpsetusplaat soojeneb koheselt, kui koldes on tuli süttinud.

Pliit on teisaldatatav ning monteeritav. See tähendab, et pliidi hooldamine ja kulunud osade väljavahetamine on käkitegu.

Kompliit: kompaktne keraamilistest tellistest pliit

Kujuta ette — puupliidil värskelt küpsetatud kuldkollased kohevad pannkoogid ning tuleklaasi tagant praksuv kamin, mille soojus hõljub sujuvalt üle sinu köögi? Kõlab idülliliselt, kas pole? Kompliit pliidiga on see unistus, mida sul on võimalus kogeda.

Meie soojust juhtivatest ja hoidvatest materjalidest ehitatud puupliit on oma nägusa terasest väliskorpusega käsitsi valmistatud ning sobib ideaalselt nii sise- kui ka väliskööki.

Pika elueaga puupliit sobib ka kodu ja vee kütmiseks — mitte ainult söögitegemiseks. Tänu teisaldamise valmidusele võimalik pliiti kasutada ka väljas, näiteks õuealal, grillkojas või terassil.

Ajatu, kuid modernse viimistlusega pliit täiendab silmapaistva disainielemendina iga kodu.

[nupp] vaata rohkem

Soojust salvestavad materjalid

Mis eristab Kompliiti teistest müüdavatest valmispliitidest, on pliidi valmistamisel kasutatud materjalid. Kasutame malmist või betoonist struktuuri asemel terast, millel on head soojust juhtivad omadused.

Soojusenergia kandub edasi voodrikivimitele. Peale igat kütmist kiirgavad küpsetusplaat ja kivid soojust ruumi kuni 12 tunni vältel. Soojamüüri olemasolul salvestub soojusenergiat enamgi ning ruumid püsivad kauem soojana. Suure soojushulga püüdmisel hoiame kokku küttematerjali ja säästame elektriarvetelt.

Käsitööna valminud ja laia kasutusalaga

Selle praktilise ja mitmekülgse puupliidi kujundavad suure kogemusega käsitöölised käsitsi. Seetõttu on iga pliit pisut eriline.

Kogu hoolika materjalivaliku ja asjatundliku käsitsi kujundamise tulemuseks on teisaldatav tahkeküttel köetav pliit, mis saavutab vähese ajaga ideaalse küpsetustemperatuuri ja hoiab õhtuhämaruses hubasust.

Scroll to Top